FÅ EN GRØNNERE JUL MED LALATOYS

GIV SOM GAVE

Eje mindre, lege mere

Vælg mellem mere end 1000 legesager

Tryghedsgaranti

Ødelagt legetøj erstattes frit

Fri fragt på første ordre

Nem & problemfri returnering

HVORFOR EN GRØN JUL?

Julen er tiden hvor vi glædes ved at give. Dog er det ikke alt der bliver godt modtaget.

Vi skynder os ud for at købe legetøj, der skal ligge under træet, men allerede i januar er legesagerne måske glemt under sengen og snart på vej ud mod lossepladsen.

Netop derfor har vi lave en bedre måde at forbruge legetøj på – en som lader børn pakke glæden ud og derefter give deres uønskede legetøj videre i stedet for at smide dem væk.

1000 KR.

Forældre bruger mere end 1000 kr. per barn på nyt egetøj under julen – Legetøj der ofte bliver henlagt inden det nye års begyndelse.

256

Et barn ejer i gennemsnit 256 stykker legetøj. Hver jul tilføjes yderligere til samlingen. som ofte ender som legetøjsrod eller affald -. Det er legetøj for mere end 25.000 kr.

25%

Cirka 25% af alt legetøj køb til jul. ligger hen efter få uger. Det er flere millioner legesager, som ender deres liv på lossepladser i stedet for at gavne en ny familie

SÅDAN VIRKER DET

Vælg dit eget legetøjVælg dit eget legetøj
1

Vælg dit eget legetøj

Bestil legetøj for 800-1600 kr ~ Betal et fast og lavt månedligt beløb.

Leg ubegrænsetLeg ubegrænset
2

Leg ubegrænset

Dit barn kan lege med legetøjet, så længe du er medlem - ingen binding eller gebyrer, kun en masse leg!

Byt legetøj til nytByt legetøj til nyt
3

Byt legetøj til nyt

Legetøj hitter kun i en kort periode. Returnér det brugte legetøj og byt til noget andet spændende legetøj.

Eller behold forevigtEller behold forevigt
4

Eller behold forevigt

Legetøjskærlighed? Du kan altid købe det fri. Legetøj du har i mere end 8 måneder må du beholde for altid.

Hvad er LalaToys?

Vi kender det forældre meget godt. Legetøj som før gav timevis af glæde til barnet, ligger stille og ubrugt hen i mængden af andet legetøjsrod.

Med LalaToys introduceres en bæredygtig tilgang til legetøj, hvor du minimerer legetøjsrod, sparer penge og giver glæde til dit barn nu og i fremtiden.

LalaToys giver adgang til et legetøjsabonnement som tilgodeser dig og dit barns behov.

Abonnér på den medlemsplan der dækker jeres behov. Vælg det legetøj, som du ønsker fra vores store legetøjskatalog. Behold legetøjet så længe du vil og byt til noget andet, når legetøjet ikke længere giver en glæde – eller behold!

Giver LalaToys værdi for pengene?

Du får bestemt mere værdi! For hver 100kr brugt hos os, får den gennemsnitlige kunde lov til at lege med legetøj for en værdi af 400kr.

Hvad nu hvis mit barn ødelægger legetøjet?

Vi ved at børn bare er børn, og det er vigtigt for os, at du ikke er ekstra forsigtig med legetøjet fra LalaToys end alt andet. Børn skal have lov at lege med legetøjet som børn nu engang leger.

Så hvis legetøjet går i stykker, har vi en tryghedsgaranti! Det betyder at vi erstatter det ødelagte med noget nyt, uden nogen beregning for dig!

Det skal naturligvis siges, at ved decideret misbrug af legetøjet, erstatter vi det naturligvis ikke. Et eksempel kan være, at smide et batteridrevet legetøj i vand. Vi har dog endnu ikke krævet at nogen forældre erstatter et stykke legetøj, så du skulle være den første.

Vi har desuden et krav om, at legetøjet stadig skal sendes tilbage selvom det er ødelagt, så vi kan undersøge om det måske har været på grund af en producent fejl.

Er der bindingsperiode eller andre skjulte gebyrer?

Vi lever af at du og dine børn er glade. Så vi har ingen grund til at skjule noget som helst. Jo mere vi kan skabe glæde og sjove dage hos jer, jo gladere er vi. Vi har derfor ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer. Du betaler forud for den måned du vælger at oprette dig i, men det er det eneste.

Kan jeg beholde legetøjet hvis mit barn elsker det?

Vi har lavet det vi kalder en frikøbsret, fordi vi ved, at nogle børn forelsker sig i nogle typer af legetøj. Så hvis dit barn er forelsket i legetøjet fra os, og dermed ikke vil have, at du bytter det til noget andet på et tidspunkt, kan du købe det fri gennem systemet. Oven i købet til en pris, der er under markedsværdien, så du kommer aldrig til at hæfte for mere, end hvis du bare købte det ude i butikken. Desuden beholder du alt legetøj, du har lejet i 8 måneder, og du får stadig poletterne retur! Og ja, du læste rigtigt..

Hvor tit kan jeg bytte legetøj til nyt?

Lige så tit du vil. Du har adgang til over 700 stykker legetøj, og du kan til enhver tid bytte et legetøj til nyt. Det tager naturligvis lige et par dage i forsendelse, men så kan du, igen, overraske din guldklump med nyt legetøj.

Hvad kan jeg vælge imellem af legetøj?

Vi har alle former for legetøj til børn i alderen 0 år til 8 år. Der er også legetøj til ældre børn, men vi fokuserer meget på de år, hvor børnene udvikler sig mest, fordi det som forældre er et tidspunkt, hvor man køber rigtig meget legetøj ind - Og det vil vi gerne undgå, kan man sige. Du kan hurtigt gå til vores legetøjskatalog, og swipe rundt i alt vores legetøj.

Optjen et gratis og løbende LalaToys abonnement

Skriv til os på @lalatoysdk på instagram eller facebook, og få en unik anbefalings-kode fra os. For hver person der tilmelder sig LalaToys får du 250,- kr til LalaToys, og din anbefaling får 250,- kr. Det er super nemt, og hvis du i forvejen er kunde, kan du gøre det direkte fra din bruger.

ET JULEKORT DER GØR EN FORESKEL!

Hvorfor give et stykke legetøj, når du kan give mere end 1000 med et Gavekort?

ANDRE SPØRGSMÅL

Hvilken alder passer til LalaToys?

Lalas Legetøjskatalog indeholder legetøj der passer til nyfødte og til børn helt op til 8 år.

Er jeres legetøj rent og sikkert?

Selvfølgelig! Vi er ikke nogen peer-to-peer markedsplatform, men en professional legetøjsservice. Dette betyder, at alt legetøj kommer forbi vores faciliteter, hvor vi renser og desinficerer legetøjet, før det bliver sendt til den næste familie. Vi handler kun med CE godkender mærker, der imødekommer alle lovmæssige standarder i DK og EU.

Hvad sker der, hvis jeg ødelæger, smadrer eller mister en del af legetøjet?

Bare rolig. Vi ved, at ulykker kan ske, og at det er legeglade børn vi har at gøre med. Derfor har vi en TRYGHEDSGARANTI!

Så vidt muligt forhandles kun holdbart legetøj af god kvalitet i Lalas legetøjskatalog. Risikoen for at skader vil ske på legetøjet ved almindelig leg er derfor begrænset, men hvis uheldet alligevel er ude, har vi en tryghedsgaranti for dig som medlem. Det betyder, at du ikke kommer til at betale nogen ekstra omkostninger, du skal blot sørge for at returnere legetøjet (også de ødelagte dele) – så får du dine poletter tilbage til noget nyt.

Bemærk: Alle dele skal sendes retur, før Tryghedsgarantien træder i kraft. Mangler der dele, vil man blive opkrævet en restværdi.

Kan jeg beholde legetøjet?

Når legetøjet er i dine hænder, kan du altid købe det – og altid til en pris, der ikke overgår butikshandlen. Hvis du har beholdt dit legetøj i 8 måneder, er det dit for altid. Du vil få tilbageført dine poletter automatisk som du kan bruge på det næste.

Kan jeg ændre eller annullere mit medlemsskab når jeg vil?

Du kan ganske nemt og enkelt opgradere til et større medlemskab med flere poletter til rådighed. Ligeledes kan du nemt afmelde dit medlemskab. Det bemærkes, at dit medlemskab først aktivt vil være afmeldt, når vi har modtaget legetøjet retur, og poletterne er tilbageført på din konto.

Hvor meget koster fragten?

Den første fragt er altid gratis, dernæst koster det 40kr tur/retur for hver pakke. Husk at gemme papkasserne, så de kan blive genbrugt til returneringen.