ABONNEMENTSBETINGELSER

1. Generelt

1.1 Følgende abonnementsbetingelser gælder for alle abonnementkøb på LalaToys. Når du køber et abonnement og dermed et medlemskab, accepterer du samtidigt vores generelle handels- og leveringsbetingelser.

2. Medlemskabet

2.1 Du kan kun tegne et abonnement hos LalaToys, hvis du er mindst 18 år.

2.2 Websitet kan kun forhandle abonnementer til levering af produkter til adresser i Danmark.

3. Bruger og betaling

3.1 Når du har oprettet dig som kunde på LalaToys via websitet, vil vi bekræfte modtagelsen ved at sende en besked til den e-mail adresse du har angivet.

3.2 Betaling for abonnementsordrer reserveres på dit betalingskort og hæves umiddelbart når ordren af afsendt.

3.3 Alle abonnementer fornyes automatisk, medmindre andet er oplyst.

3.4 Abonnementer fornyes i henhold til den månedlige, halvårlige eller helårlige betaling man har valgt. Vælges månedlig betaling vil man blive opkrævet månedsvis. Vælges halvårlig betaling opkræves betalingen halvårligt, og en gang om året ved valg af helårlig betaling. Ønskes dette ændre, bedes du kontakte os.

4. Ændringer af bruger- eller betalingsoplysningert

4.1 Som medlem kan du lave ændringer eller opsige dit abonnement ved dine profilindstillinger på vores website. Alternativ kan du kontakte os skriftligt på info@lalatoys.dk

4.2 Opsigelse af dit medlemskab træder først i kræft, når alle leverede varer er returneret og modtaget af LalaToys (gælder ikke de varer, som har været i købers besiddelse i mere end 8 måneder)

5. Levering

5.1 Når du placerer en ordre, vil leveringsmetoden være forudvalgt til PostNord.

5.2 LalaToys forbeholder sig retten til at sende ordrer via andre kanaler, hvis forholdene ikke matcher den forudvalgte leveringsmetode.

5.3 Som udgangspunkt er vores leveringstid 2-5 hverdage.

5.4 Vi vil altid bestræbe os på at levere dine ordrer hurtigst muligt. Vi forbeholder os dog retten til at udskyde eller fremskynde en ordre med få dage såfremt logistiske forhold gøre det fordelagtigt. I disse tilfælde vil vi bestræbe os på at oplyse dig i god tid.

6. Fortrydelsesret

6.1 Når du køber et medlemskab, har du altid 14 dages fortrydelsesret.

6.2 Alle varer skal være returneret inden udløb af fristen for fortrydelsesretten, før denne kan træde i kræft, ellers vil det anses som en opsigelse af abonnementet.

6.3 Ved fortrydelse af medlemskabet, er kunden forpligtet til at betale fragten for returneringen af legetøjet. Bruges virksomhedens returlabel vil vi fratrække 39,- fra beløbet der skal refunderes.

6.4 Der er ingen bindingsperiode på månedlige betalinger. Halv og helårlige betalinger er bindende indtil periodens udløb. Derfor refunderes eventuelt restbeløb ikke, ved tidlig opsigelse.

7. Opsigelse

7.1 LalaToys abonnementer forudbetales, og løber indtil de opsiges.

7.2 Abonnementer kan opsiges via købers profil på vores website eller ved at kontakte os via e-mail på info@lalatoys.dk

7.3 Alle vare skal være returneret før opsigelsen træder i kraft.

7.4 Vi forbeholder os retten til at opsige et abonnement til enhver tid.

Vi refererer i øvrigt til de generelle handels- og leveringsbetingelser