Hvordan virker LalaToys

LalaToys koncept består af enkelte steps

Vælg – Leg – Byt – Gentag

Poletter? - Hvad er det?

Forstå poletterne, som du vælger og lejer nyt legetøj for.
99 kr giver 800 poletter

Du får med dit medlemskab en mængde poletter. For et medlemskab på 99 kr. har du 800 poletter. Med disse poletter kan du vælge og leje legetøj fra Lalas legetøjskatalog, hvor alt legetøj har en polet-pris.

Når du har brugt poletterne

Vi sender dit valgte legetøj og du kan slippe legen løs. Imens opbevarer vi dine poletter, indtil legen er slut og du fortæller os, du vil sende legetøjet retur. Beholder du legetøjet mere end 8 mdr er det dit, og du får nye poletter på din konto.

Du får poletterne igen…

Når du har fortalt os, du vil sende legetøjet retur, bliver dine poletter igen tilgængelige. Du vælger nyt legetøj, og modtager det med posten. I samme kasse sender du dit tidligere lejede legetøj retur.

Bestil dit næste legetøj
allerede i dag

Hvorfor vælge LalaToys?

Det er bæredygtigt

Millioner stykker af legetøj ender hvert år på forbrændingsanlæg og lossepladser. Men ved at bytte i stedet for at købe nyt, reducerer du dit fodaftryk på miljøet. Alt legetøj der ikke gavner dig, kan et andet medlem af LalaToys lege med.

Du slipper for legetøjsrod

Ved at returnere alt legetøj, der er ubrugt eller uønsket, vil du kun have legetøj i hjemmet, som faktisk skaber værdi for dit barn. Undgå dermed, at unødvendigt legetøj fylder i hjemmet og giv glæden videre til en anden.

Du får mere for pengene

25% af alt legetøj, der bliver købt, bliver glemt indenfor den første uge. I gennemsnit får danske børn årligt legetøj for cirka 3500 kr. Et medlemskab hos LalaToys koster væsentligt mindre.

Har du nogle spørgsmål?

Herunder finder du svar på de oftest stillede spørgsmål, og ellers er du naturligvis velkommen til at skrive til os.

Hvad er LalaToys?

Vi kender det forældre meget godt. Legetøj som før gav timevis af glæde til barnet, ligger stille og ubrugt hen i mængden af andet legetøjsrod.

Med LalaToys introduceres en bæredygtig tilgang til legetøj, hvor du minimerer legetøjsrod, sparer penge og giver glæde til dit barn nu og i fremtiden.

LalaToys giver adgang til et legetøjsabonnement som tilgodeser dig og dit barns behov.

Abonnér på den medlemsplan der dækker jeres behov. Vælg det legetøj, som du ønsker fra vores store legetøjskatalog. Behold legetøjet så længe du vil og byt til noget andet, når legetøjet ikke længere giver en glæde – eller behold!

Giver LalaToys værdi for pengene?

Du får bestemt mere værdi! For hver 100kr brugt hos os, får den gennemsnitlige kunde lov til at lege med legetøj for en værdi af 400kr.

Hvad nu hvis mit barn ødelægger legetøjet?

Vi ved at børn bare er børn, og det er vigtigt for os, at du ikke er ekstra forsigtig med legetøjet fra LalaToys end alt andet. Børn skal have lov at lege med legetøjet som børn nu engang leger.

Så hvis legetøjet går i stykker, har vi en tryghedsgaranti! Det betyder at vi erstatter det ødelagte med noget nyt, uden nogen beregning for dig!

Det skal naturligvis siges, at ved decideret misbrug af legetøjet, erstatter vi det naturligvis ikke. Et eksempel kan være, at smide et batteridrevet legetøj i vand. Vi har dog endnu ikke krævet at nogen forældre erstatter et stykke legetøj, så du skulle være den første.

Vi har desuden et krav om, at legetøjet stadig skal sendes tilbage selvom det er ødelagt, så vi kan undersøge om det måske har været på grund af en producent fejl.

Er der bindingsperiode eller andre skjulte gebyrer?

Vi lever af at du og dine børn er glade. Så vi har ingen grund til at skjule noget som helst. Jo mere vi kan skabe glæde og sjove dage hos jer, jo gladere er vi. Vi har derfor ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer. Du betaler forud for den måned du vælger at oprette dig i, men det er det eneste.

Kan jeg beholde legetøjet hvis mit barn elsker det?

Vi har lavet det vi kalder en frikøbsret, fordi vi ved, at nogle børn forelsker sig i nogle typer af legetøj. Så hvis dit barn er forelsket i legetøjet fra os, og dermed ikke vil have, at du bytter det til noget andet på et tidspunkt, kan du købe det fri gennem systemet. Oven i købet til en pris, der er under markedsværdien, så du kommer aldrig til at hæfte for mere, end hvis du bare købte det ude i butikken. Desuden beholder du alt legetøj, du har lejet i 8 måneder, og du får stadig poletterne retur! Og ja, du læste rigtigt..

Hvor tit kan jeg bytte legetøj til nyt?

Lige så tit du vil. Du har adgang til over 700 stykker legetøj, og du kan til enhver tid bytte et legetøj til nyt. Det tager naturligvis lige et par dage i forsendelse, men så kan du, igen, overraske din guldklump med nyt legetøj.

Hvad kan jeg vælge imellem af legetøj?

Vi har alle former for legetøj til børn i alderen 0 år til 8 år. Der er også legetøj til ældre børn, men vi fokuserer meget på de år, hvor børnene udvikler sig mest, fordi det som forældre er et tidspunkt, hvor man køber rigtig meget legetøj ind - Og det vil vi gerne undgå, kan man sige. Du kan hurtigt gå til vores legetøjskatalog, og swipe rundt i alt vores legetøj.

Optjen et gratis og løbende LalaToys abonnement

Skriv til os på @lalatoysdk på instagram eller facebook, og få en unik anbefalings-kode fra os. For hver person der tilmelder sig LalaToys får du 250,- kr til LalaToys, og din anbefaling får 250,- kr. Det er super nemt, og hvis du i forvejen er kunde, kan du gøre det direkte fra din bruger.

Bestil dit næste legetøj
allerede i dag

Lær os bedre at kende på vores Instagram

@lalatoysdk

Så er der brev

Der er fx. fødselsdagshilsner, gaver til dine børn og andre sjove tilbud.