Vi leverer sikkert og desinficeret legetøj

Rengøring

Hos LalaToys går vi op i, at legetøjet vi leverer er som nyt. Al legetøj gennemgår en grundig proces. Først bliver det tjekket for fejl og mangler, hvorefter det bliver renset og gjort fri for bakterier, før det igen bliver pakket og sendt.

Vi har stort fokus på rengøring af legetøjet, du kan derfor trygt stole på, at alt vores legetøj har været gennem en stringent rengørings- og desinficeringsproces, som lever op til sundhedsmyndighedernes krav.

Vi benytter os alene af miljøvenlige og ikke-giftige rengøringsmidler til desinficering af legetøjet, der også er godkendt til de forskellige aldersgrupper.

Bæredygtighed

En af vores største kerneværdier er at passe på miljøet, så vores børn også har en klode at leve på i morgen. Ved at genbruge frem for at smide ud, reducerer vi vores nuværende overforbrug – hvilket både er spild af penge og jordens ressourcer. Med LalaToys kan vi netop i fællesskab forandre på dette, ved at ændre måden vi forbruger legetøj på.

Vi arbejder hele tiden for at introducere nye bæredygtige tiltag, hvilket vi løbende vil introducere.

Husk at du kan gøre en ekstra indsats ved at gemme og genbruge samme emballage til at returnere legetøjet.

Al legetøj som er for slidt til at blive sendt videre, vil blive doneret til velgørenhed. Således kan legetøjet leve videre længst tid, og gøre flere børn glade.