Spørgsmål og svar

Har du nogle spørgsmål?

Herunder finder du svar på de oftest stillede spørgsmål, og ellers
er du naturligvis velkommen til at skrive til os.

Poletter

Hvordan virker poletterne?

Et abonnement hos LalaToys giver dig et fast antal poletter som et dit rådighedsbeløb. Du kan for poletterne bestille lige det legetøj du vil, så længe legesagerne du bestiller hjem, er indenfor rådighedsbeløbet.

Når du har benyttet dine poletter, kan du altid bestille noget andet ved at returnere det legetøj du ikke ønsker længere. Vi giver dig dine poletter tilbage, så du kan bruge dem på noget andet – det kalder vi et ”legetøjsbyt”

Hvor meget værdi har poletterne?

Når du bliver medlem af LalaToys kan du vælge mellem 3 forskellige medlemspakker, der hver har forskellige poletter til rådighed:

Legetøjspose
800 Poletter
Legetøjskasse
1200 Poletter
Legetøjsvogn
1600 Poletter

Du bruger poletterne til at bestille legetøj. Vores legetøj er prissat i poletter, hvor 1 Polet svarer til 1 DKK i vejledende udsalgspris. Det betyder at et nyt stykke legetøj til en værdi af 200 DKK, vil blive prissat til 200 Poletter.

For eksempel kan du med 800 Poletter få legetøj hjem, der har en tilsvarende værdi af 800 DKK i vejledende udsalgspris.

Får jeg flere poletter hver måned?

Nej, dit rådighedsbeløb er fast så længe du er medlem hos LalaToys. Du vil skulle lave et byt (af det uønskede legetøj), før vi returnerer poletterne til din konto, så du er klar til at bestille noget nyt.

Vores poletter har stor værdi. Blandt andet giver 800 Poletter dig mulighed for at bestille legetøj til en samlet værdi af omkring 800 DKK i vejledende udsalgspris. Du kan bytte legesagerne til enhver tid, hvilket betyder, at værdien af det legetøj dit barn leger med, hurtigt stiger. Derudover er det meget bedre for vores planet.

Hvis jeg ikke benytter mig af poletterne, bliver de så overført til næste måned?

Vi anbefaler altid at benytte dig af alle dine poletter, så du får mest ud af dit medlemskab. Eventuelt ubrugte poletter vil ikke bliver overført til den næste måned.

Det sker måske, at familien forelsker sig i et stykke legetøj, og du derfor gerne vil beholde det en smule længere. Med LalaToys er du sikker på, at du aldrig vil bruge flere penge på et stykke legetøj end den vejledende handelsværdi, uanset hvor længe dit barn leger med det. Det er derfor, vi lover, at hvis du har et stykke legetøj i mere end 8 måneder, kan beholde det for evigt uden ekstra omkostninger.

Værdi

Får man værdi for pengene med LalaToys

Du får bestemt værdi for pengene. For hver 100 DKK der bliver brugt, leger en gennemsnits kunde med legetøj til en værdi af 400 DKK.

Det skyldes at et LalaToys medlem bytter i stedet for at købe nyt. Al legetøj barnet har mistet interesse i eller er vokset fra kan byttes til noget andet på et hvilket som helst tidspunkt. Ingen penge et spildt på legetøj på ubrugt legetøj, der samler støv. Med LalaToys betaler du kun for hvad der bliver leget med.

Hvordan får jeg mest værdi?

Du opnår den højeste værdi ved at bytte. Bytter du for eksempel legetøj for 800 poletter en gang om måneden i 6 måneder, vil du i løbet af perioden have leget med legetøj til en værdi af 4.800 DKK i vejledende udsalgspriser.

Hvad sker der, hvis jeg ødelægger eller mister en del af legetøjet?

Bare rolig. Vi ved, at ulykker kan ske, og at det er legeglade børn vi har at gøre med. Derfor har vi en TRYGHEDSGARANTI!

Så vidt muligt forhandles kun holdbart legetøj af god kvalitet i Lalas legetøjskatalog. Risikoen for at skader vil ske på legetøjet ved almindelig leg er derfor begrænset, men hvis uheldet alligevel er ude, har vi en tryghedsgaranti for dig som medlem. Det betyder, at du ikke kommer til at betale nogen ekstra omkostninger, du skal blot sørge for at returnere legetøjet (også de ødelagte dele) – så får du dine poletter tilbage til noget nyt.

Bemærk: Alle dele skal sendes retur, før Tryghedsgarantien træder i kraft. Mangler der dele, vil man blive opkrævet en restværdi.

Læs mere om Tryghedsgaranti

Hvordan virker henvisningsprogrammet?

Introducer LalaToys til en ven og få 250 DKK som kredit på din konto. Det samme får din ven. Du kan altså opnå 250 DKK kredit for hvert enkelt medlem du henviser til os.

Din unikke kode er: Log ind for at se din kode

Legetøj

Hvilke legesager kan jeg få igennem LalaToys?

Vi har mere end 1000 forskellige legesager til alderen 0-8 år i vores legetøjskatalog. Vi følger de nyeste trends og har et stort udvalg med fokus på læring, stimulering og sjov.

Er der noget specifikt du ønsker, kan du altid skrive til os på kontakt@lalatoys.dk

Hvilken alder passer til LalaToys?

Vi har legetøj der passer til nyfødte, babyer og børn helt op til 8 års alderen. Du kan nemt søge det frem, der passer til dit barns alder i vores katalog.

Er jeres legetøj rent og sikkert?

Selvfølgelig, vi er professionelle. Alt legetøj kommer forbi vores faciliteter, hvor vi renser og desinficerer legetøjet, før det bliver sendt til den næste familie. Vi handler kun med CE godkendte mærker, der imødekommer alle lovmæssige standarder indenfor DK og EU.

Du kan se mere her

Kan jeg beholde legetøjet?

Legetøj du har haft i mere end 8 måneder, kan må du beholde uden ekstra omkostninger!

Du kan også købe legetøjet fri på et hvilket som helst tidspunkt – og altid til under markedsprisen. Hvis du ønsker at købe et stykke legetøj fri, så gå til din LalaToys profil og vælg ”køb fri”. Legetøjet vil blive fjernet fra din beholdning og du får dine poletter tilbage.

Hvad er jeres refundering og retur politik?

Returnering af leje legetøj

Returnering af legetøj, hvis det ikke ønskes længere, kan ske som en del af dit abonnement. Dog giver det ikke ret til hel eller delvis pengerefusion, men derimod mulighed for at vælge et andet legetøj.

Returnering af ”fri købt” legetøj

Hvis du har valgt at frikøbe et stykke legetøj, accepterer vi ingen refunderinger – hverken i form af poletter eller penge. Du kan dog sende det til os via ReUse og få kredit for det.

Jeg har selv en masse legetøj, som jeg ikke vil have mere. Kan jeg donere det til LalaToys?

Med LalaToys ReUse kan du sende dit eget legetøj og bytte det til at abonnement hos os. Derved kan vi sende legetøj i cirkulation, som ellers bare ville have samlet støv. Læs mere om ReUse her.

Levering

Hvor leverer i?

Vi leverer i hele Danmark.

Hvad koster en levering?

Du får en gratis bytning hver måned. Har du behov for flere koster det 69 kr., som udelukkende går til at dække fragtomkostningerne.

Vi vedlægger en returlabel i hver enkelt kasse, så du altid kan sende tingene retur.

Har i hjemmelevering?

Vi har både hjemmelevering (+19 DKK) og mulighed for afhentning i Hasselager.

Legetøjsbyt

Hvordan laver jeg et legetøjsbyt?

Dette er ret simpelt, og vi sørger for at du får dit nye legetøj, før du returnerer dit gamle. Ingen tid uden LalaToys!

1. Når du har valgt noget nye spændende legetøj fra legetøjskataloget, har du nu mulighed for at vælge hvilket legetøj du sender retur i kurven. Din poletbeholdning holder både styr på dine brugte poletter, legetøj du vil returnere og det nye du ønsker at få hjem.

2. Når du er tilfreds med dit byt, så blot bekræft ordren med det nye legetøj ønsker at modtage, og det du vil returnere.

3. NU KOMMER DET FEDE! – Vi behandler din ordre med det samme. Når du så modtager din kasse 2-5 hverdage senere, smider du blot det legetøj du ønsker at returnere i, klistrer det medfølgende returlabel på og sender kassen tilbage til os.

Hvor ofte kan jeg bytte?

Så ofte du vil. Vi ønsker ikke, at du beholder noget legetøj, der ikke bliver leget med eller skaber værdi for dit barn.

Skal jeg bytte alt på en gang?

Du behøver ikke at returnere alt legetøjet på én gang. Returnér blot det legetøj, som du ønsker at bytte til nyt. Når vi har modtaget produkterne, vil vi kreditere de tilsvarende poletter, som du kan bruge på nyt spændende legetøj.

Legetøj som du beholder, kan dit barn lege videre med – Og er der gået 8 måneder, er legetøjet endda dit.

Fleksibilitet

Kan jeg annullere mit abonnement når som helst?

Vi vil være kede af at se dig forlade LalaToys, men ønsker du at opsige dit abonnement er det ret simpelt.

Alle medlemskaber kan opsiges ved udgangen af betalingsperioden. Følg nedenstående steps og gør det venligst i god tid før din fornyelse af den næste periode.

1. Find legetøjet frem fra LalaToys og tjek at alle dele er der

2. Smid dem i en kasse send det retur til os med det medfølgende returlabel

3. Når vi har modtaget din returkasse vil vi sende en besked om at alt legetøjet er modtaget retur.

4. Du kan nu hoppe ind på din Profil hos LalaToys og opsige din medlemskab under ”Abonnement” før dit medlemskab bliver fornyet.

Kan jeg ændre mit abonnement?

Du kan ganske nemt og enkelt opgradere til et større medlemskab med flere poletter til rådighed.

Ligeledes kan du nemt afmelde dit medlemskab. Bemærk dog, at dit medlemskab først aktivt vil være afmeldt, når vi har modtaget legetøjet retur og poletterne er tilbageført på din konto.

Har du problem, så skriv til os.

Emballage & pakning

Hvor meget emballage kommer legetøjet i?

Dit legetøj vil primært komme udpakket i vores bomuldsposer.

Kredits

Hvad er LalaToys kredit?

LalaToys kredit tilføjes til din konto når du indløser et gavekort eller har givet en henvisning til en ven. Når din næste betaling forfalder, tager vi altid penge fra din LalaToys kredit før vi tager fra dit betalingskort.

Hvad er Loyalitetsbonus?

LalaToys vil gerne belønne loyale medlemmer. For hver 6. måned du sammenlagt er medlem, bliver du derfor belønnet med 50 ekstra poletter. Du kan maksimalt optjene 150 ekstra poletter og poletterne frafalder ved opsigelse.

Kan du ikke finde svar?