Spar penge på legetøj

Undgå dyre fejlkøb

Et abonnement hos LalaToys gør det muligt at bytte legetøj, så de små hele tiden har nyt og spændende legetøj de kan lege med. Ved at bytte fremfor at købe nyt, undgår du at spilde penge på dyre fejlkøb og legetøj som dine børn hurtigt vokser fra.

Spar en masse penge

Vi bruger i gennemsnit 3000-4000 DKK på nyt legetøj hvert år per hustand. Det er utrolig mange spildte penge, når 25% af alt legetøj ligger hen efter få uger, men størstedelen ikke bliver brugt efter 3 måneder.

Undgå dyre fejlkøb

Vores børn vokser og udvikler sig hurtigt, og det gør deres smag for legetøj også. Dyrt legetøj kan hurtigt falde i unåde hos børnene, så sidste års fødselsdags must-have nu ligger og samler støv! Ved at abonnere på LalaToys, får du en garanteret mængde legetøj af høj kvalitet til en fast pris, hvilket hjælper dig med at undgå dyre fejlkøb af legetøj, der kun optager dit barn i en kort tid.

Mulighed for frikøb

Er dit barn faldet pladask for et bestemt stykke legetøj, og du frygter at returnere det? Ingen grund til bekymring! Med vores abonnementsservice har du mulighed for at beholde legetøjet så længe du har lyst eller købe det fri til under markedspris - alt du har haft i mere end 8 måneder må du endda beholde helt gratis! Det betyder, at det aldrig koster dig mere at leje legetøj end hvis du havde købt det i butikken - her får dit barn bare mulighed for at afprøve det, før det eventuelt købes.

Bestil dit næste legetøj
allerede i dag