Udvikling & Legetøj

Understøt dit barns udvikling

Dit barn har brug for de rette redskaber for at vokse og udvikle sig. Det er du som forælder herre over - både på dine muligheder og begrænsninger. LalaToys er den ideelle løsning til at understøtte dine børns udvikling med rette redskaber, af flere årsager:

1. Udviklingszoner er korte, og det giver derfor mening at bytte legetøj end at købe nyt, da legetøjet kun skal bruges i kort tid.

2. Du ved aldrig hvad dit barn kan lide. Og fejlkøb er derfor en stor ting. Det er ikke altid, at du rammer plet med det rigtige.

3. Vores anbefalings-redskab hjælper dig med at vælge det helt rette legetøj til dig og dit barn.

Inden jeg startede LalaToys arbejdede jeg som ergoterapeut og kognitiv udvikling, som er blevet grundlaget for LalaToys’ legetøjs-motor. Skal vi også hjælpe dit barn?

Kærlig hilsen

Jannie Varney, medstifter, mor & ergoterapeut

Dit barns udvilingszone

Støt dit barns næste udviklingszone

Dit barn gennemgår konstant nye udviklingszoner, i takt med, at lærer nye ting. Med LalaToys kan du altid tilbyde dem udviklingsredskaber der gavner dem der hvor de er lige nu.

Du bestiller en stor mængde legetøj for en fast lav pris, og kan bytte det til en tilsvarende mængde måneden efter. Du sender blot det gamle legetøj retur, efter du har modtaget det nye. Så har I altid alderssvarende legetøj!

Undgå at legetøjet samler støv

Når du køber legetøj som dine børn ikke leger med, giver man det ofte mange chancer. Men i virkeligheden ville den bedste løsning være, at bytte det til noget andet. Det kan du med os.

For et fast månedligt og lavt beløb (fra 199,- kr) kan du hver måned bestille masser af nyt legetøj (fra 800,- kr.) og sende det gamle retur

Ergoterapeutisk vejledning

Er du i tvivl om, hvad der er godt for dit barn nu? Så brug vores anbefalingsmodul i kataloget. Det dykker ned i alt det vi ved om dit barn, fx. hvor gammel det er, og hvilke skills dit barn har brug for at træne nu, og så målretter vi vores legetøjsanbefalinger og gør dem personlige.