Vores kultur

Vores børn betyder alt

Med vores børn og deres fremtid i fokus, opbygger vi et team af ambitiøse, passionerede, selvstændige og kærlige mennesker, der har et brændende ønske om at gøre verden til et bedre sted for vores og andres børn.

Vi er på en mission

LalaToys’ mission er at hjælpe og støtte børn i deres udvikling, både ved at gøre det nemmere og billigere at være børnefamilie, men også ved at støtte børn gennem leg og læring - med sundt og stimulerende legetøj uanset alder og barnets temperament.

Vi efterlever vores værdier

Vi tror på, at man, for at kunne hjælpe andre, er nødt til at hjælpe sig selv først, og det er en af grundene til, at vi som team investerer meget tid i hinanden, hinandens børn og gennem udvikling af vores kompetencer og principper - for at skabe en stærk kultur, hvor det er ok at være sig selv (med alle de sider vi nu har), og hvor vi hjælper hinanden med at være stærke nok, til at kunne hjælpe andre.

  • Vores værdier

    Værdier betyder kun noget, så længe man lever efter den. Vi er selv børnefamilier, og vi ved, hvor hårdt det er. Mange virksomheder har en masse fancy mål der lyder godt på skrift, men hos os, er det vigtigt at vi lader hinanden være mennesker, og at vi laver, tester og bruger vores egne produkter.

  • Frihed

    Vi prøver at have så lidt kontrol så muligt i LalaToys. Vi tror på, at vi alle er ansvarlige mennesker, der ønsker at bidrage til at skabe de bedste forhold for børn og deres forældre. Det skaber både en masse leg og spas med hinanden imellem, og det er noget som vi håber, skinner igennem hos dig.

  • Skab værdi først

    Så længe, at vi konstant skaber værdi for dig, og vurderer vores indsats ud fra om vi skaber værdi for dig, tror vi på, at vi bevæger os tættere og tættere på vores mission om, at være en stærk ressource for børnefamilier, og at vi gør en stor forskel.

Bliv en del af vores hold

Har du lyst til at være en del af LalaToys i Danmark, så smid os en mail, gerne med en motiveret ansøgning, eller i første omgang bare lidt information om dig selv.

Vi er hele tiden på udkig efter de helt rette kompetencer som passer til vores opsæt og udvikling.

Bestil dit næste legetøj
allerede i dag