Om os

Hvorfor vi har lavet LalaToys

Og hvorfor vi tror, at det er fremtidens måde at forbruge på, særligt til børn.

LalaToys er skabt af en lille frustration over, at vi som forældre køber utrolig meget legetøj til vores børn, og særligt i de første par år. Det meste af legetøjet ligger uset hen efter bare få uger, og vi ender som forældre med at købe mere og mere, uden at det er til særlig stor gavn for nogen.

Startet af 3 børnefamilier i 2021 med en mission.

Gennem cirkulært forbrug passer vi på det sted, vores børn skal lege i de næste mange år 🌏 Vi gør det nemmere, sjovere og billigere at være børnefamilie, og giver børn og forældre redskaberne til udvikling, fantasi, leg og læring sammen 🌈

Vi har derfor skabt et koncept der 1. giver meget mere for pengene til børneforældre, 2. hjælper børn til sin næste udviklingszone, ved at have det rette (og nok af) legetøj til rådighed. Og 3. er en mere bæredygtig måde at forbruge legetøj på sammenlignet med traditionel køb-og-smid-ud kultur. LalaToys er derfor en nobrainer til småfolk.

Nytænkende & grøn

Vores nytænkende koncept tiltrækker meget opmærksomhed. Find vores presseside her.

Vores klare mission er at bygge et komplet økosystem for bæredygtigt forbrug af legetøj. Vi vil nemlig gøre vores til at minimere forbruget af naturens ressourcer, som på sigt vil gavne de fremtidige generationer. Samtidig er vi sat i verdenen for at glæde dit barn, med det bedste legetøj igennem hele opvæksten, og at spare dig for at bruge alt for mange penge på legetøj!

Brug vores pressekit eller tag kontakt til os på nicolai@lalatoys.dk hvis du har pressehenvendelser. Vi stiller med glæde op til en snak omkring bæredygtighed, iværksætterlivet med børn i centrum og meget mere.

Vi er her for at ændre den måde, vi tænker forbrug

Kort sagt, har vi brug for at ændre vores forbrug fra køb-ud-og-smid nyt kultur, og elefanten i rummet er vores forbrug. Mange virksomheder leger sig nelig grønne, men ingen tør snakke særlig meget om vores forbrug - Fordi forbrug er salg, omsætning og indtjening.

Vi er her for at vise, at vi kan få miljø & værdi for forældre og børn til at gå op i en højere enhed, og samtidigt skabe en virksomhed der trives.

Når vi genbruger legetøj i stedet for at købe nyt, gør vi ikke bare en kæmpe forskel for dine børn her og nu, men også for deres fremtid. Og det betyder meget mere end du tror.

Et legetøj lejet gennem os mindsker CO2e belastningen med 84%, sammenlignet med, hvis du købte det samme stykke legetøj i en almindelig webshop.

Og når legetøj er en milliardforretning er du med til at sprede ringe i vandet, der vil fortsætte med at vokse.

Hvad vi tror på

Vi tror på faglighed

LalaToys er bl.a. skabt af Jannie Varney, ergoterapeut (bachelor in occupational therapy), som inden stiftelsen af LalaToys har arbejdet med ergoterapeutiske redskaber inden for udvikling, motorisk og sensoriske udfordringer og neurologi.

Konceptets bæredygtighed er desuden kommenteret og af bl.a. Michael Søgaard Jørgensen, æresdoktor og lektor for bæredygtigt design og omstilling.

“Bæredygtigt legetøj er et spørgsmål om at vi holder produkterne i live længst muligt. Det gør LalaToys” - Michael Søgaard Jørgensen

Vi har passion for legetøj

Vi udvælger nøje vores legetøj, så det er med til at styrke børns udvikling, som er vores hovedfokus. Vi bruger vores samlede færdigheder til at opbygge en komplet legetøjsanbefalingsløsning baseret på faglighed, bæredygtighed og indsigt i børnefamiliers travle liv.

Vi tror på, at vi kan gøre det bedre og billigere

Med LalaToys får man altid 4-5 gange så meget legetøj som man betaler. For 199 kr. kan man bestille legetøj for 800 kr. hver måned, ved at bytte det til nyt.

Bæredygtige initiativer er fremtiden

Vi har små børn nu, og vi tror derfor på, at vi skal være en aktiv del af miljøløsninger der ikke blot mindsker CO2, men bidrager til at mindske forbrug.

Vores nomineringer og priser

Mød stifterne

Vi er et ment-to-be hold af passionerede, hårdtarbejdende, ærlige og elskværdige forældre, der både tør dele ud af hverdagen med business og børn, og samtidigt skaber en virksomhed, der er kan være et forbillede for en bedre verden.

Jannie, medstifter, ergoterapeut og mor til Isabella

Dinesan, medstifter & CEO

Nicolai, medstifter & head-of-growth

Christian, medstifter & teknisk geni

Mille, driftsansvarlig og COO

Hvad er specielt omkring os?

  • Vær’ Grøn! Cirkulær økonomi betyder mindre spild af klodens ressourcer.
  • Et legetøjsudvalg der vokser lige så hurtigt som dit barn, men uden at rode hos dig.
  • Du kan aldrig komme til at betale mere for et legetøj end butiksprisen.
  • Det er nemt at komme i gang, og der er intet skjult.
  • Alt vores legetøj er CE godkendt.

Bestil dit næste legetøj
allerede i dag