Om os

Hvem er LalaToys?

Vi er 3 familier, der selv har børn, og har skabt LalaToys for at give vores børn og dine børn de bedste muligheder for at have det bedste, sundeste og mest relevante legetøj igennem hele deres opvækst.

Gentagen frustration skabte Lalatoys

LalaToys er skabt af en lille frustration over, at vi som forældre køber utrolig meget legetøj til vores børn, og særligt i de første par år. Det meste af legetøjet ligger uset hen efter en få ugers tid (eller mindre), og vi ender som forældre med at proppe flere og flere kasser, reoler og hylder med legetøj, der alligevel ikke bliver brugt mere.

Nej tak til overforbrug

Selvom det kan lyde super kliché agtigt, så ønsker vi at bidrage til, at skabe en planet som også fungerer for vores børn, og deres børn, og deres børn igen, og det gør vi bl.a. ved at mindske vores (over)forbrug af legetøj. Vi smider i gennemsnit 5 kg legetøj ud per familie om året, og meget af det, ved du nok, er ren plastik.

Legetøj som deleøkonomi

Derfor har vi forsøgt at skabe en deleøkonomi for legetøj, og har erfaret, at det faktisk kommer os alle til gode at deles om legesagerne. Så med LalaToys forsøger vi at facilitere et system, så forældre slipper for at bruge mange penge på legetøj og mindsker vores samlede legetøjsforbrug. Samtidig sikrer vi, at vores børn har det bedste og mest relevante legetøj i hele deres opvækst.. Det mener vi selv er totalt win-win!

Vores mission

Vores klare mission er at bygge et komplet økosystem for bæredygtigt forbrug af legetøj. Vi vil nemlig gøre vores til at minimere forbruget af naturens ressourcer, som på sigt vil gavne de fremtidige generationer. Samtidig er vi sat i verdenen for at glæde dit barn, med det bedste legetøj igennem hele opvæksten, og at spare dig for at bruge alt for mange penge på legetøj!

Bestil dit næste legetøj
allerede i dag

Vores historie

En sen aften da corona var på sit højeste, blev jeg frustreret over, at jeg ikke kunne finde det helt rigtige legetøj til min datter grundet hendes skiftevise interesser, korte koncentrationsevne og opmærksomhed. Da jeg den aften skulle til at rydde op efter dagens leg, indså jeg hvor meget ubrugt legetøj vi var endt med at have i huset. Der måtte være en smartere måde, hvor man fik mere ud af leg og mere ud af sit legetøj. Så med fokus på bæredygtighed og en dyb interesse i deleøkonomi, forestillede jeg mig et stort kartotek af legetøj, som børn kunne vælge fra, lege med og bytte til nyt, når lysten slap op. Det endte, efter mange ændringer, at blive til LalaToys!

Hvad er specielt omkring os?

  • Vær’ Grøn! Cirkulær økonomi betyder mindre spild af klodens ressourcer.
  • Et legetøjsudvalg der vokser lige så hurtigt som dit barn, men uden at rode hos dig.
  • Du kan aldrig komme til at betale mere for et legetøj end butiksprisen.
  • Det er nemt at komme i gang, og der er intet skjult.
  • Alt vores legetøj er CE godkendt.