Adgang til mere end 700 legesager - Byt legetøjet så ofte du vil
0 / 0

OM OS

Vi er 3 familier der selv har børn, og har skabt LalaToys for at give vores børn og dine børn de bedste muligheder for at have det bedste, sundeste og mest relevante legetøj igennem hele deres opvækst..

LalaToys er skabt af en lille frustration over, at vi som forældre køber utrolig meget legetøj til vores børn, og særligt i de første par år. Det meste af legetøjet ligger uset hen efter en få ugers tid (eller mindre), og vi ender som forældre med at proppe flere og flere kasser, reoler og hylder med legetøj, der alligevel ikke bliver brugt mere.

Selvom det kan lyde super kliché agtigt, så ønsker vi at bidrage til, at skabe en planet som også fungerer for vores børn, og deres børn, og deres børn igen, og det gør vi bl.a. ved at mindske vores (over)forbrug af legetøj. Vi smider i gennemsnit 5 kg legetøj ud per familie om året, og meget af det, ved du nok, er ren plastik.

Derfor har vi forsøgt at skabe en deleøkonomi for legetøj, og har erfaret, at det faktisk kommer os alle til gode at deles om legesagerne. Så med LalaToys forsøger vi at facilitere et system, så forældre slipper for at bruge mange penge på legetøj og mindsker vores samlede legetøjsforbrug. Samtidig sikrer vi, at vores børn har det bedste og mest relevante legetøj i hele deres opvækst.. Det mener vi selv er totalt win-win!

VORES MISSION

Vores mission er at gøre forbrug af
legetøj mere bæredygtigt, glæde dit barn
med det bedste legetøj igennem hele opvæksten,
og at spare dig for at bruge alt for mange
penge på legetøj!

HVEM ER ELEFANTEN LALA?

Den legesyge elefant Lala er vores ikon, og når vi er ude til events og foredrag, har vi altid en god stak Lala elefant bamser med, som vi giver til alle de glade børn vi møder.

Kan du lide vores mission?

VORES HISTORIE
VORES HISTORIE

En sen aften da corona var på sit højeste, blev jeg frustreret over, at jeg ikke kunne finde det helt rigtige legetøj til min datter grundet hendes skiftevise interesser, korte koncentrationsevne og opmærksomhed. Da jeg den aften skulle til at rydde op efter dagens leg, indså jeg hvor meget ubrugt legetøj vi var endt med at have i huset. Der måtte være en smartere måde, hvor man fik mere ud af leg og mere ud af sit legetøj. Så med fokus på bæredygtighed og en dyb interesse i deleøkonomi, forestillede jeg mig et stort kartotek af legetøj, som børn kunne vælge fra, lege med og bytte til nyt, når lysten slap op. Det endte, efter mange ændringer, at blive til LalaToys!

Vil du vide mere om os?

HVAD ER SPECIELT OMKRING OS?

  • Et legetøjsudvalg der vokser lige så hurtigt som dit barn, men uden at rode hos dig.
  • Du kan aldrig komme til at betale mere for et legetøj end butiksprisen.
  • Det er nemt at komme i gang, og der er intet skjult.
  • Vær' Grøn! Cirkulær økonomi betyder mindre spild!
  • Alt vores legetøj er CE godkendt.