Poletter

Hos os bruger du poletter til at leje legetøj for.

Uanset hvilket abonnement du vælger, får du altid 4-5 gange så mange poletter at leje legetøj for, som du betaler om måneden.

199,- Legetøjspose = 800 poletter

239,- Legetøjskasse = 1.200 poletter

289,- Legetøjsvogn = 1.600 poletter

Poletterne forbliver konstante, og du har dem enten som frie poletter eller som lejet legetøj.

199 kr giver 800 poletter

Du får med dit medlemskab en mængde poletter. For et medlemskab på 199 kr. har du 800 poletter. Med disse poletter kan du vælge og leje legetøj fra Lalas legetøjskatalog, hvor alt legetøj har en polet-pris.

Når du har brugt poletterne

Vi sender dit valgte legetøj og du kan slippe legen løs. Imens opbevarer vi dine poletter, indtil legen er slut og du fortæller os, du vil sende legetøjet retur. Beholder du legetøjet mere end 8 mdr er det dit, og du får nye poletter på din konto.

Du får poletterne igen

Når du har fortalt os, du vil sende legetøjet retur, bliver dine poletter igen tilgængelige. Du vælger nyt legetøj, og modtager det med posten. I samme kasse sender du dit tidligere lejede legetøj retur.

Spørgsmål om poletter

Hvordan virker poletterne?

Et abonnement hos LalaToys giver dig et fast antal poletter som et dit rådighedsbeløb. Du kan for poletterne bestille lige det legetøj du vil, så længe legesagerne du bestiller hjem, er indenfor rådighedsbeløbet.

Når du har benyttet dine poletter, kan du altid bestille noget andet ved at returnere det legetøj du ikke ønsker længere. Vi giver dig dine poletter tilbage, så du kan bruge dem på noget andet – det kalder vi et ”legetøjsbyt”

Hvor meget værdi har poletterne?

Når du bliver medlem af LalaToys kan du vælge mellem 3 forskellige medlemspakker, der hver har forskellige poletter til rådighed:

Legetøjspose: 800 poletter

Legetøjskasse: 1200 poletter

Legetøjsvogn: 1600 poletter

Du bruger poletterne til at bestille legetøj. Vores legetøj er prissat i poletter, hvor 1 Polet svarer til 1 DKK i vejledende udsalgspris. Det betyder at et nyt stykke legetøj til en værdi af 200 DKK, vil blive prissat til 200 Poletter.

For eksempel kan du med 800 Poletter få legetøj hjem, der har en tilsvarende værdi af 800 DKK i vejledende udsalgspris.

Får jeg flere poletter hver måned?

Nej, dit rådighedsbeløb er fast så længe du er medlem hos LalaToys. Du vil skulle lave et byt (af det uønskede legetøj), før vi returnerer poletterne til din konto, så du er klar til at bestille noget nyt.

Vores poletter har stor værdi. Blandt andet giver 800 Poletter dig mulighed for at bestille legetøj til en samlet værdi af omkring 800 DKK i vejledende udsalgspris. Du kan bytte legesagerne til enhver tid, hvilket betyder, at værdien af det legetøj dit barn leger med, hurtigt stiger. Derudover er det meget bedre for vores planet.

Hvis jeg ikke benytter mig af poletterne, bliver de så overført til næste måned?

Vi anbefaler altid at benytte dig af alle dine poletter, så du får mest ud af dit medlemskab. Eventuelt ubrugte poletter vil ikke bliver overført til den næste måned.

Det sker måske, at familien forelsker sig i et stykke legetøj, og du derfor gerne vil beholde det en smule længere. Med LalaToys er du sikker på, at du aldrig vil bruge flere penge på et stykke legetøj end den vejledende handelsværdi, uanset hvor længe dit barn leger med det. Det er derfor, vi lover, at hvis du har et stykke legetøj i mere end 8 måneder, kan beholde det for evigt uden ekstra omkostninger.

Det er bæredygtigt

Millioner stykker af legetøj ender hvert år på forbrændingsanlæg og lossepladser. Men ved at bytte i stedet for at købe nyt, reducerer du dit fodaftryk på miljøet. Alt legetøj der ikke gavner dig, kan et andet medlem af LalaToys lege med.

Du slipper for legetøjsrod

Ved at returnere alt legetøj, der er ubrugt eller uønsket, vil du kun have legetøj i hjemmet, som faktisk skaber værdi for dit barn. Undgå dermed, at unødvendigt legetøj fylder i hjemmet og giv glæden videre til en anden.

Du får mere for pengene

25% af alt legetøj, der bliver købt, bliver glemt indenfor den første uge. I gennemsnit får danske børn årligt legetøj for cirka 3.500 kr. Et medlemskab hos LalaToys koster væsentligt mindre