Officielle rabatkoder

Vores mission er at skabe et succesfuldt cirkulært legetøjskoncept, der giver dig legetøj til en meget bedre pris & på en smart måde.

Jo mere LalaToys vokser, jo bedre legetøj kan vi give dig, til en bedre pris, og i et meget større udvalg. Derudover kan vi skabe endnu flere fede ting - til fordel for dig og dine børn.

Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde et koncept, der giver meget mere værdi for pengene.

Kampagner og rabatkoder

For at hjælpe dig med at spare penge på legetøj, tilbyder vi én gratis fragt hver måned. Når du opretter dig, har du derfor øjeblikkeligt aktiveret en gratis fragt.

Du får altid 4-5 gange så meget legetøj for pengene, så din første bestilling kan være legetøj for mellem 800 og 1.600 kroner.

Vores månedlige pris starter fra 199,- kr. /md., så der er mange penge at spare på legetøj.

For at spare dig tid, så du ikke behøver søge efter en rabatkode til LalaToys, offentliggør vi de offentlige rabatkoder vi har i spil her. Se herunder for detaljer omkring vores aktive LalaToys rabatkoder, og hvordan du bruger dem:

Vi har desværre ingen aktive rabatkoder i øjeblikket

Du kan blive den første til at høre om nye rabatkoder ved at tilmelde dig vores mail liste herunder. Eller følg os på Instagram & Facebook, hvor vi også vil holde dig opdateret om nye rabatkoder.

Ambassadørskab

Som ambassadør kan du prøve LalaToys gratis i 3 måneder, og efter samarbejdet modtage en favorabel medlemspris.

For at blive ambassadør skal du have et drive for at skabe forandring, samt en lyst til at sprede budskabet om vores bæredygtige alternativ til køb af legetøj.

Du skal være forælder, og du skal have en følgerskare der lytter til dig.

Ansøg om at blive ambassadør for LalaToys

Lær os bedre at kende på vores Instagram

@lalatoysdk