Legetøj på abonnement

Et abonnement hos LalaToys gør det muligt at bytte legetøj, så de små hele tiden har nyt og spændende legetøj de kan lege med. Ved at bytte fremfor at købe nyt, undgår du at spilde penge på dyre fejlkøb og legetøj som dine børn hurtigt vokser fra.

Sådan fungerer det

Vælg dit eget legetøjVælg dit eget legetøj
1

Vælg dit eget legetøj

Bestil legetøj for 800-1600 kr ~ Betal et fast og lavt månedligt beløb.

Leg ubegrænsetLeg ubegrænset
2

Leg ubegrænset

Dit barn kan lege med legetøjet, så længe du er medlem - ingen binding eller gebyrer, kun en masse leg!

Byt legetøj til nytByt legetøj til nyt
3

Byt legetøj til nyt

Legetøj hitter kun i en kort periode. Bestil derfor nyt legetøj og send først det gamle retur efter modtagelsen af det nye.

Eller behold forevigtEller behold forevigt
4

Eller behold forevigt

Legetøjskærlighed? Du kan altid købe det fri. Legetøj du har i mere end 8 måneder må du beholde for altid.

Gode grunde til at prøve LalaToys

Du får mere for pengene

25% af alt legetøj der bliver købt, bliver glemt indenfor den første uge. I gennemsnit får danske børn legetøj for cirka 3500 kr. årligt. Et medlemskab hos LalaToys koster væsentligt mindre og giver mere værdi.

Du slipper for legetøjsrod

Vores samling af legetøj vokser med børnenes alder og holder dem engageret helt op til 8 års alderen. Ved at returnere legetøj, de er vokset fra, holdes dit hjem fri for legetøjsrod og giver glæden videre til et andet barn.

Det er bæredygtigt

Millioner stykker af legetøj ender hvert år på forbrændingsanlæg og lossepladser. Men ved at bytte i stedet for at købe nyt, reducerer du dit fodaftryk på miljøet. Alt legetøj der ikke gavner dig, kan et andet medlem af LalaToys lege med.

Styrk dit barns udvikling

Legetøj er med til at styrke børns udvikling. Hvad end det er til motorikken, fantasien eller vokalen - så kan du altid finde der passer til dit barns behov. Kan du ikke det, så står vi klar til at hjælpe.

Kan altid købes fri

Bliver man ekstremt glad for noget legetøj, og derfor ikke har lyst til at sende det tilbage, kan man altid købe det fri til en billig pris - og alt legetøj du har i mindst 8 måneder kan købes fri helt gratis!

Frygt ikke at det går i stykker

Skulle uheldet være ude og et stykke legetøj går i stykker, er du dækket af vores tryghedsgaranti. Det betyder at vi dækker omkostningerne og bytter til et nyt stykke legetøj - uden omkostninger for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Er der bindingsperiode eller andre skjulte gebyrer?

Vi lever af at du og dine børn er glade. Så vi har ingen grund til at skjule noget som helst. Jo mere vi kan skabe glæde og sjove dage hos jer, jo gladere er vi. Vi har derfor ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer. Du betaler forud for den måned du vælger at oprette dig i, men det er det eneste.

Hvor tit kan jeg bytte legetøj til nyt?

Lige så tit du vil. Du har adgang til over 700 stykker legetøj, og du kan til enhver tid bytte et legetøj til nyt. Det tager naturligvis lige et par dage i forsendelse, men så kan du, igen, overraske din guldklump med nyt legetøj.

Hvordan bytter man legetøj?

Dette er ret simpelt, og vi sørger for at du får dit nye legetøj, før du returnerer dit gamle. Ingen tid uden LalaToys!

1. Når du har valgt noget nye spændende legetøj fra legetøjskataloget, har du nu mulighed for at vælge hvilket legetøj du sender retur i kurven. Din poletbeholdning holder både styr på dine brugte poletter, legetøj du vil returnere og det nye du ønsker at få hjem.

2. Når du er tilfreds med dit byt, så blot bekræft ordren med det nye legetøj ønsker at modtage, og det du vil returnere.

3. NU KOMMER DET FEDE! – Vi behandler din ordre med det samme. Når du så modtager din kasse 2-5 hverdage senere, smider du blot det legetøj du ønsker at returnere i, klistrer det medfølgende returlabel på og sender kassen tilbage til os.

Hvad kan jeg vælge imellem af legetøj?

Vi har alle former for legetøj til børn i alderen 0 år til 8 år. Der er også legetøj til ældre børn, men vi fokuserer meget på de år, hvor børnene udvikler sig mest, fordi det som forældre er et tidspunkt, hvor man køber rigtig meget legetøj ind - Og det vil vi gerne undgå, kan man sige. Du kan hurtigt gå til vores legetøjskatalog, og swipe rundt i alt vores legetøj.

Hvad nu hvis mit barn ødelægger legetøjet?

Vi ved at børn bare er børn, og det er vigtigt for os, at du ikke er ekstra forsigtig med legetøjet fra LalaToys end alt andet. Børn skal have lov at lege med legetøjet som børn nu engang leger.

Så hvis legetøjet går i stykker, har vi en tryghedsgaranti! Det betyder at vi erstatter det ødelagte med noget nyt, uden nogen beregning for dig!

Det skal naturligvis siges, at ved decideret misbrug af legetøjet, erstatter vi det naturligvis ikke. Et eksempel kan være, at smide et batteridrevet legetøj i vand. Vi har dog endnu ikke krævet at nogen forældre erstatter et stykke legetøj, så du skulle være den første.

Vi har desuden et krav om, at legetøjet stadig skal sendes tilbage selvom det er ødelagt, så vi kan undersøge om det måske har været på grund af en producent fejl.

Kan jeg beholde legetøjet hvis mit barn elsker det?

Vi har lavet det vi kalder en frikøbsret, fordi vi ved, at nogle børn forelsker sig i nogle typer af legetøj. Så hvis dit barn er forelsket i legetøjet fra os, og dermed ikke vil have, at du bytter det til noget andet på et tidspunkt, kan du købe det fri gennem systemet. Oven i købet til en pris, der er under markedsværdien, så du kommer aldrig til at hæfte for mere, end hvis du bare købte det ude i butikken. Desuden beholder du alt legetøj, du har lejet i 8 måneder, og du får stadig poletterne retur! Og ja, du læste rigtigt..

Bestil dit næste legetøj
allerede i dag