SPØRGSMÅL & SVAR

Spørgsmål & svar > LalaToys & konceptet

LalaToys & konceptet


1

Hvad er LalaToys?

 • Vi kender det vel alle som forældre meget godt. Legetøj som før gav timevis af glæde til barnet, ligger stille og ubrugt hen i mængden af andet legetøjsrod.

  Med LalaToys introduceres en bæredygtig tilgang til legetøj, hvor du minimerer legetøjsrod, sparer penge og giver glæde til dit barn nu og i fremtiden.

  LalaToys giver adgang til et legetøjsabonnement som tilgodeser dig og dit barns behov.

  Abonnér på den medlemsplan der dækker jeres behov. Vælg det legetøj, som du ønsker fra vores store legetøjskatalog. Behold legetøjet så længe du vil og byt til noget andet, når legetøjet ikke længere giver en glæde – eller behold! Priser er fra kun 99kr./mdr. Vi har legetøj fra de store brands.

  LalaToys er et bæredygtigt koncept udviklet til, at det altid kan betale sig og give større værdi end at købe helt nyt legetøj – bare ved at bytte månedligt. Vi hjælper dermed også til med at reducere vores samlede klimaaftryk på kloden.

  Se mere her

2

Hvad er poletter, og hvordan virker de?

 • Vores legetøj er alle prissat i poletter. 1 polet svarer til 1 kr. Som eksempel vil et legetøj, der koster 200 kr. i detailhandel, koste 200 poletter.

  1 polet = 1 kr. i detailværdi af et helt nyt produkt

  Dette giver dig stor fleksibilitet over, hvordan du vil sammensætte din legetøjskasse fra måned til måned.

 • Vores medlemsplaner giver dig et fast antal poletter, som du kan frit kan bruge til at sammensætte din ønskede legetøjskasse.

  Lalas Lejetøjspose koster 99 kr. om måneden og giver dig samlet 800 poletter, så længe du er medlem. Det betyder, at for 99 kr. om måneden får du rådighed over legetøj til en værdi af 800 kr. i vejledende priser.

 • Når det er tid til et byt, så blot returnér legetøjet til os, og vi vil kreditere de tilsvarende poletter. Du er nu klar til næste valg i Lalas Legetøjskatalog.

 • Hvis du vælger at beholde legetøjet i 8 måneder, bliver det automatisk dit, og du kan beholde det for evigt!

3

Er jeres legetøj rent og sikkert?

 • Selvfølgelig, vi er professionelle. Alt legetøj kommer forbi vores faciliteter, hvor vi renser og desinficerer legetøjet, før det bliver sendt til den næste familie. Vi handler kun med CE godkendte mærker, der imødekommer alle lovmæssige standarder indenfor DK og EU.

4

Kan jeg beholde legetøjet?

 • Legetøj som du beholder i 8 måneder, vil automatisk blive dit for altid – MEGA FEDT! De antal poletter som legetøjet har kostet, bliver automatisk sat ind på din Lala konto, så du kan vælge noget nyt.

  Kan du ikke vente, så kan legetøjet altid købes fri via din profilside under ”mit legetøj”. Her kan du se prisen det koster at købe legetøjet fri og bekræfte et køb. Lige så snart købet er bekræftet, vil du modtage en kvittering og samtidig få dine poletter retur.

  Hvor meget et stykke legetøj vil koste dig beregnes ud fra dets restværdi, og afhænger af hvor længe du har haft det kontra dets original pris. Det vil dog altid være billigere end at købe det i butikken.

5

Hvad sker der, hvis jeg ødelægger eller mister en del af legetøjet?

 • Bare rolig. Vi ved, at ulykker kan ske, og at det er legeglade børn vi har at gøre med. Derfor har vi en TRYGHEDSGARANTI!

  Så vidt muligt forhandles kun holdbart legetøj af god kvalitet i Lalas legetøjskatalog. Risikoen for at skader vil ske på legetøjet ved almindelig leg er derfor begrænset, men hvis uheldet alligevel er ude, har vi en tryghedsgaranti for dig som medlem. Det betyder, at du ikke kommer til at betale nogen ekstra omkostninger, du skal blot sørge for at returnere legetøjet (også de ødelagte dele) – så får du dine poletter tilbage til noget nyt.

  Bemærk: Alle dele skal sendes retur, før Tryghedsgarantien træder i kraft. Mangler der dele, vil man blive opkrævet en restværdi.

  Læs mere om Tryghedsgaranti

6

Hvilken alder passer til LalaToys?

 • Lalas Legetøjskatalog indeholder legetøj til alderen 0 – 8 år. Dermed er det noget for både den nyfødte baby til barnet i folkeskolen.

7

Hvor meget koster LalaToys?

 • Prisen for et medlemskab hos LalaToys afhænger af, hvilken medlemspakke du vælger, og hvor mange måneders medlemskab du som minimum vælger at tilmelde dig fra start. Medlemskabet er løbende, og din periode starter, når du tilmelder dig.

  Vi har tre forskellige medlemskaber: 99,- (800 poletter); 149,- (1200 poletter); 199,- (1600 poletter). Du får 10% rabat ved at tilmelde dig halvårligt medlemskab og 20% ved årligt medlemskab.

  Du får altså 8 gange din månedlige betaling at vælge legetøj for. Husk at du til enhver tid, kan sætte dit abonnement på pause eller opsige det helt. Husk dog enten at købe legetøjet fri og/eller returnere det til os.

8

Jeg har noget legetøj, som jeg godt kunne tænke mig, men det er ikke en del af Lalas legetøjskatalog?

 • Ingen problem. Kontakt os med din forespørgsel, så ser vi om det ønskede kan blive en del af vores sortiment.

9

Jeg har selv en masse legetøj, som jeg ikke vil have mere. Kan jeg donere det til LalaToys?

 • Vi arbejder på ideen, så du kan donere dit legetøj mod at få poletter igen. Følg med.