SPØRGSMÅL & SVAR

Spørgsmål & svar > Ordre, Fragt & Byt

Ordre, Fragt & Byt


1

Jeg har netop foretaget mine første legetøjsvalg. Hvordan kan jeg være sikker på, at I har modtaget dette?

 • Hver gang du afslutter et valg eller byt, vil du modtage en bekræftelse på din mailadresse. Desuden kan du følge processen under din profilside for hver enkelt ordre.

2

Jeg har netop foretaget mine første legetøjsvalg. Hvornår modtager jeg pakken?

 • Vores leveringstid er 2-5 hverdage, efter du har bestilt.

3

Min legetøjskasse er ikke ankommet?

 • Vores leveringstid er 2-5 hverdage, efter dit ønske er blevet bekræftet. Du burde derfor have din pakke indenfor disse dage. Mistænker du, at den er gået tabt undervejs? Så send os en mail på kontakt@lalatoys.dk

4

Hvordan bytter jeg mit legetøj?

 • Dette er ret simpelt, og vi sørger for at du får dit nye legetøj, før du returnerer dit gamle. Ingen tid uden LalaToys!
  1. Når du har valgt noget nye spændende legetøj fra legetøjskataloget, har du nu mulighed for at vælge hvilket legetøj du sender retur i kurven. Din poletbeholdning holder både styr på dine brugte poletter, legetøj du vil returnere og det nye du ønsker at få hjem.
  2. Når du er tilfreds med dit byt, så blot bekræft ordren med det nye legetøj ønsker at modtage, og det du vil returnere.
  3. NU KOMMER DET FEDE! – Vi behandler din ordre med det samme. Når du så modtager din kasse 2-5 hverdage senere, smider du blot det legetøj du ønsker at returnere i, klistrer det medfølgende returlabel på og sender kassen tilbage til os.

  Læs mere

6

Hvor ofte kan jeg lave en bytter?

 • Så ofte du vil. Vi ønsker ikke, at du beholder noget legetøj, der ikke bliver leget med eller skaber værdi for dit barn.

  En bytter koster 49 kr. i fragt, som dækker fragtomkostningerne frem og tilbage.

7

Skal jeg returnere alt mit legetøj på én gang? Hvad nu hvis jeg vil beholde noget af det?

 • Du behøver ikke at returnere alt legetøjet på én gang. Returnér blot det legetøj, som du ønsker at bytte til nyt. Når vi har modtaget produkterne, vil vi kreditere de tilsvarende poletter, som du kan bruge på nyt spændende legetøj.

  Legetøj som du beholder, kan dit barn lege videre med – Og er der gået 8 måneder, er legetøjet endda dit.

8

Hvad hvis legetøjet er beskadiget eller mangler dele ved modtagelse?

 • Kontakt os, så vi hurtigt kan finde en løsning

9

Hvilke fragtmetoder bruger i?

 • Alle vores pakker bliver sendt med GLS.

10

Skal jeg betale for fragt/ levering og returnering af min legetøjskasse?

 • Fragten for den første legetøjskasse er gratis. Derefter koster det 49 kr., som udelukkende går til at dække fragtomkostningerne.

11

Genbrug pakkemateriale

 • Genbrug så vidt muligt den papkasse, som legetøjet blev modtaget i. Er den af en eller anden grund ikke tilgængelig, så returner venligst legetøjet i en anden papkasse.

12

Hvor leverer I henne?

 • Vi leverer i hele Danmark.